סלט נבטים, קולורבי וצנון של שגב

סלט נבטים, קולורבי וצנון של שגב

כזכור, בשבוע שעבר עברנו חוויה מעוררת חושים אצל שגב, ואחת מהמנות הנפלאות שהוגשו שם היה סלט נבטים, קולורבי וצנון.

אז עשיתי מחקר ושיחזרתי היום את הפלא, ולהלן הממצאים:

כדי להכין את הסלט המופלא יש לקנות:

קולורבי,

צנון,

חצי חבילת נבטים,

חטיף אפונה בציפוי ווסאבי (כף)

2 כפות כוסברה קצוצה,

כף קשיו קצוץ גס,

כף שומשום שחור,

ג’ינג’ר ורוד כבוש.

 

כמו כן צריך פורס ז’וליאן:

שבעזרתו נפרוס את הקולורבי המקולף ואת הצנון המקולף לגפרורים דקים:

לקצוץ אותה גס בעזרת כמה מכות עם מערוך:

 

 

 

להכנת הרוטב:

מערבבים היטב:

***

טעים- טעים- טעים.

חג שבועות וחג רולינג סטונס שמח!

 

 

Did you enjoy this article?

השארת תגובה